Over Beta Strategies

Beta Strategies is een onafhankelijk adviesboetiek met drie expertisegebieden: reputatie, communicatie en leiderschap. We werken voor bedrijven, overheden en semipublieke organisaties.

Klanten

Klanten zijn zowel bedrijven, overheden als semipublieke organisaties.

Beta Strategies werkt meestal voor bestuurders, managers en commissarissen met complexe en vaak strategische vraagstukken.

Opdrachten hebben vaak een vertrouwelijk karakter. Discretie staat bij Beta Strategies hoog in het vaandel. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Mensen

Kernwaarden

Klanten van Beta Strategies vertrouwen op onze ruime ervaring en positieve energie. Zij weten dat Beta Strategies gaat voor het best mogelijke resultaat.

Klanten kunnen altijd rekenen op onze kernwaarden:

  • Inhoudelijk Scherp
  • Persoonlijk Betrokken
  • Analytisch Sterk

Purpose

Connected leadersTrusted companiesInspired teams

Inspired teamsConnected leadersTrusted companies

Trusted companiesInspired teamsConnected leaders

Missie

De missie beschrijft waar wij in wezen voor staan opgesteld:

  • To Explore. Beta Strategies onderzoekt, brengt in kaart en maakt inzichtelijk.
  • To Inspire. Beta Strategies reikt nieuwe perspectieven aan, geeft energie en zet aan het denken.
  • To Solve. Beta Strategies denkt mee, komt met oplossingen en zorgt voor versnelling.
Onderzoek

Vraagstukken van vandaag en morgen

Beta staat voor ‘in ontwikkeling zijnde’. Onze klanten zien de samenleving veranderen en hebben te maken met kritische stakeholders. Het handelen ligt onder een vergrootglas. Meer van hetzelfde is niet het antwoord. Beta Strategies reikt nieuwe perspectieven aan en zoekt samen met klanten naar antwoorden op de vraagstukken van vandaag en morgen.

Beta Strategies is een netwerkbureau en werkt samen met ervaren specialisten. Dit maakt ons uitermate flexibel. Wij kunnen vaak snel schakelen.

Hoe het bureau er over 5 jaar uitziet, staat niet vast. Naar verwachting bestaat het bureau dan uit een compact team van ondernemende, ervaren adviseurs die strategisch sterk zijn en met wie het prettig samenwerken is. De vrijheid die er nu is, maakt het bureau wendbaar met veel ruimte voor ondernemerschap.

De ambitie is om de komende jaren uit te groeien tot de toonaangevende adviesboetiek op het gebied van reputatie, communicatie en leiderschap.