Mensen

Samenwerking

Beta Strategies is een netwerkbureau. Ben jij een ervaren adviseur en wil jij Beta Strategies helpen uitgroeien toonaangevende bureau op het gebied van reputatie, communicatie en leiderschap?

adviseur
consultant
reputatie
communicatie
leiderschap
beta strategies

Autonomie en ondernemerschap

Beta staat voor ‘in ontwikkeling zijnde’. Dat geldt ook voor Beta Strategies.

Hoe het bureau er over 5 jaar precies uitziet, staat niet vast. Naar verwachting bestaat het bureau dan over een compact team van ondernemende, ervaren adviseurs met wie het prettig samenwerken is. Zo willen we uitgroeien tot het toonaangevende bureau op het gebied reputatie, communicatie en leiderschap.

Die vrijheid die er nu is, maakt het bureau wendbaar met veel ruimte voor ondernemerschap. Dat blijft behouden.

Ben jij een ervaren adviseur? (v/m)

Houd je van het adviesvak? Of heb je als manager ruimschoots je sporen verdiend in de boardroom ? Beschik je over een groot netwerk en ben je ondernemend? Toe aan een nieuwe stap en wil je op een ontspannen manier (verder) bouwen aan je eigen adviespraktijk?

Als het ‘merk’ Beta Strategies je aanspreekt en je je herkent in onderstaande kernwaarden, kan het interessant zijn om je aan te sluiten bij Beta Strategies.

  • Inhoudelijk scherp
  • Persoonlijk betrokken
  • Analytisch sterk

Meer informatie? Stuur een email naar [email protected]. Je kunt erop rekenen dat discreet met jouw email wordt omgegaan.

specialisten
reputatie
communicatie
leiderschap
bestuurskamer
beta strategies

Samenwerking met specialisten

Beta Strategies is een netwerkbureau. Als het nodig is voor een opdracht, werken wij samen met inspirerende en ervaren specialisten. Variërend van PR-specialisten tot crisismanagers en van headhunters tot vormgevers.

Om de samenwerking te stimuleren en wederzijds interessant te maken, werken we met een zogenaamde kickback fee.

Meer informatie? Stuur gerust een email naar [email protected].