Over Frank Körver

Frank Körver is een ervaren strategie- en managementadviseur. Zijn focus: reputatie, communicatie en leiderschap. Plus alles wat daarmee samenhangt. Vanwege zijn persoonlijke betrokkenheid werkt hij met de meeste van zijn klanten al jarenlang samen.

Frank Körver is een ervaren, onafhankelijke strategie- en managementadviseur. Zijn focus: reputatie, communicatie en leiderschap. Plus alles wat daarmee samenhangt. Met een voorliefde voor lastige, strategische en/of gevoelige vraagstukken. Klanten kunnen vertrouwen op discretie, persoonlijk betrokkenheid en hard werken. En krijgen bovendien toegang tot zijn grote netwerk van ‘peers’ en specialisten.

Organisaties waar Frank voor werkt of heeft gewerkt zijn o.a. Randstad Groep Nederland, Achmea, Aegon, ABP, Gilead, Hogeschool Inholland, DSM, OML, BinckBank, de Nederlandse Vereniging van Banken en diverse ministeries.

Op basis van zijn ervaringen als ondernemer lanceerde Frank in 2023 Beta Strategies. Hij streeft ernaar om Beta Strategies de komende jaren te laten uitgroeien tot een toonaangevende boetiek op het gebied van reputatie, communicatie en leiderschap.

Eerder was Frank o.a. strategieadviseur bij Boer & Croon en in 2013 was hij mede-oprichter van adviesbureau Wepublic. In 2019 lanceerde hij Connected Leader, zijn persoonlijke blogsite over reputatie, communicatie en leiderschap. 

Frank heeft verschillende nevenfuncties. Zo combineert hij bijvoorbeeld bij de Bussumse voetbalvereniging BFC (partnerclub Ajax) zijn passie voor voetbal met het mede-besturen van een voetbalvereniging.

Publicaties

Frank publiceert geregeld over strategie, leiderschap, reputatie en communicatie.

Hij deelt zijn observaties en visie o.a. via zijn blogsite The Connected Leader.

Ook schrijft hij geregeld artikelen. Deze zijn o.a. gepubliceerd in The Journal of Communication Management, in diverse boeken en in andere vakmedia. Het artikel ‘From output to impact’ – waarvan Frank medeauteur is – is uitgeroepen tot ‘Highly Commended Applied Paper’ op de CCI Conference on Corporate Communication in New York. 

Boeken

Frank is (mede)auteur van diverse boeken. Op dit moment werkt hij aan een boek over corporate affairs en leiderschap.

Contactgegevens Frank Körver

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 – 13 52 33 22
LinkedIn: www.linkedin.com/in/frankkorver
Twitter: @FrankCLKorver