reputatie, communicatie en leiderschap. Dit boekje staat vol met inspirerende vragen. Kickstarters.

99+1 Kickstarters. Boekje ter gelegenheid van de lancering van Beta Strategies

Op 1 maart is Beta Strategies gelanceerd. Een onafhankelijk adviesbureau met drie expertisegebieden: reputatie, communicatie en leiderschap. Ter gelegenheid van de lancering hebben ruim 50 klanten en relaties het boekje ‘99+1 kickstarters’ ontvangen. 

“The answers are all out there, we just need to ask the right questions”. (Oscar Wilde) 

Oplossingen voor de vragen van vandaag en morgen, vind je door het stellen van de juiste vragen. De 99+1 vragen in dit boekje zijn bedoeld als kickstarters. Ze zorgen voor energie én beweging, zowel bij jezelf als bij anderen. Je kunt natuurlijk in je eentje nadenken over deze vragen, maar de vragen zijn ook bedoeld om een gesprek op gang te brengen met collega’s. Bij de koffie-automaat, op de hei of in de bestuurskamer.

In het eerste deel van 99+1 Kickstarters ligt de focus op reputatie en in het tweede deel gaan de vragen vooral over communicatie. Deel drie staat geheel in het teken van leiderschap. Je kunt dit boekje van voor naar achter lezen, pagina voor pagina, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon doorheen scannen. Up to you.

(gemaakt door Melle Mellink / Restvorm)

Meer informatie? 

Stuur een email naar [email protected].

Credits

Het boekje telt 219 pagina’s en kent een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren. Ieder boekje is genummerd. Melle Mellink (Restvorm) is de vormgever en voor het drukwerk is gekozen voor de vakmensen van Drukkerij Raddraaier. Vertrekpunt is de huisstijl van Beta Strategies. Deze is ontwikkeld door Claudio Encina (Manoverboord). 99+1 Kickstarters is bedacht en samengesteld door Frank Körver.

Copyright @ Frank Körver, 2023

99+1 Kickstarters is gemaakt om te worden gebruikt. Geen enkel probleem als de vragen uit dit boekje worden overgenomen. Wel wordt bronvermelding op prijs gesteld. Onderdelen uit het boekje kopiëren en/of zelf verspreiden? Dan graag even toestemming vragen aan Beta Strategies.