Beta Strategies

Nieuws: Frank Körver lanceert adviesbureau Beta Strategies

Met Beta Strategies richt Frank Körver (46) zich op strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en leiderschap. Het bureau werkt voor bestuurders, managers en commissarissen en heeft als purpose ‘trusted companies, connected leaders, inspired teams’. Eerder was Körver onder meer een van de oprichters van Wepublic en was hij als adviseur werkzaam bij Boer & Croon.

  • “Ik ben een adviseur in hart en nieren en krijg ontzettend veel energie van het ondernemerschap. Omdat ik veel klanten al jaren ken, heb ik een goed beeld van waar zij behoefte aan hebben en voel ik mij sterk bij hen betrokken. De kernwaarden van Beta Strategies zijn dan ook niet voor niets: inhoudelijke scherp, persoonlijke betrokken en analytisch sterk”.
  • “Beta staat bij mij voor ‘in ontwikkeling zijn’. Dat geldt voor veel organisaties als het goed is. Klanten zien de samenleving veranderen, hebben te maken met veeleisende stakeholders en hun handelen ligt onder een vergrootglas. Beta Strategies reikt perspectieven aan en zoekt samen met de klant naar antwoorden op de vraagstukken van vandaag en morgen.”
  • “Ook Beta Strategies zal continu in ontwikkeling zijn. Hoe het bureau er over 5 jaar precies uitziet weet ik niet. Ik verwacht dat Beta Strategies tegen die tijd bestaat uit een compact team van ondernemende, ervaren adviseurs die strategisch sterk zijn en met wie het prettig samenwerken is. En ongetwijfeld zal een aantal daarvan mede-eigenaar zijn van het bureau. De vrijheid die er nu is maakt het bureau wendbaar met veel ruimte voor ondernemerschap. Dat zal ook in de toekomst behouden blijven.”

Beta Strategies start als een netwerkbureau en werkt samen met ervaren specialisten. Het bureau kent al een breed klantportfolio, waaronder verschillende bedrijven en (semi)publieke organisaties. Beta Strategies is gevestigd in de karakteristieke Tinfabriek in Naarden.

Bezoek- en postadres:

Beta Strategies
De Tinfabriek
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden 

Website:
www.beta-strategies.nl

Algemeen emailadres: 
[email protected]

Linkedin: 
www.linkedin.com/company/betastrategies